Ook altijd last van een beslagen spiegel in de badkamer? Als je dit doet niet meer.

Veel mensen zullen dit probleem erkennen als je je klaar maakt in de badkamer. Na het douchen wil je kijken of je haar wel goed zit, je make-up op doen en je haar droog föhnen. Maar dan is er altijd één factor dat iedereen stoort, alles is beslagen.

Het is een irritatiefactor voor iedereen, zelfs als je het weg wilt halen met een handdoek wordt het er niet beter van. Gelukkig is er een oplossing en hoef jij je niet langer meer te ergeren aan een beslagen spiegel. Wat je hiervoor nodig hebt is scheerschuim en keukenpapier. Wat je ermee moet doen vindt je vast raar, maar het werkt echt. Je doet een dot scheerschuim op je spiegel en deze smeer je uit. Veeg het daarna weg met keukenpapier.

Het kan even duren voordat je spiegel weer helemaal schoon is, maar het werkt echt. En dit trucje is het zeker waard om uit te proberen. Door deze geweldige truc blijft je spiegel tot wel drie weken onbeslagen, wie wilt dat nou niet?! Ideaal om je ochtendrituelen gewoon te doen zonder dat de beslagen spiegel je tijd kost.

Bekijk de beelden in de volgende video:

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL DIT VERDER MET JE VRIENDEN EN FAMILIE!
Reageren

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.
script type="text/javascript"> window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({flush: true});