Criminelen gebruiken felle lichten om mensen te beroven van hun auto.

De vriend van een slachtoffer uit Rock Hill, South Carolina gebruikt sociale media om anderen te waarschuwen voor een methode die door criminelen in parkeergarages wordt gebruikt.

De vriendin van een anonieme vrouw meldde op Facebook dat haar vriendin in haar auto zat toen twee mannen hun auto recht voor haar parkeerden met hun grote balken op. Terwijl ze verblind werd door het licht, sprongen de twee mannen uit hun auto en probeerden ze de deuren van haar auto te openen.
Gelukkig was de vrouw in staat om te versnellen. Ze was zo doodsbang voor het incident dat ze de staat verliet om bij familie te blijven. “Iemand deed hun groot licht aan en ze keek op en ze kan echt niets zien. Ze vroeg haar identiteit om beschermd te blijven voor haar veiligheid, ‘vertelde de vriend van het slachtoffer die de post maakte aan NBC Charlotte.

‘En toen hoorde ze plotseling twee mannen aan beide zijden van haar auto, de passagier en de bestuurder. Terwijl ze wegreed probeerden ze nog steeds in haar auto te komen, droegen ze hoodies en ze hadden de hoodie voor hun ogen. Gelukkig heeft ze haar deuren op slot gedaan. Het was gewoon te dicht bij huis en ik wilde dat mensen op de hoogte waren. ‘De vriendin zei dat ze dankbaar was dat het slachtoffer de deuren op slot had gedaan. “Wie weet wat er zou zijn gebeurd als ze haar auto hadden gekregen en ze de deuren niet op slot had gedaan?” Zei ze. De vrouw koos ervoor om de politie niet te bellen, maar de politie van Rock Hill South Carolina ving de wind van de virale post en begon een onderzoek.

Bekijk ook deze video:

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL DIT VERDER MET JE VRIENDEN EN FAMILIE!
Reageren

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.
script type="text/javascript"> window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({flush: true});