Lana komt eerder terug in GTST, dan we hadden verwacht!

Fans van GTST die zullen flink gebaald hebben toen Lana eruit ging, maar gelukkig is dat niet voor een lange tijd. Ze komt snel terug in de serie!

RTL Boulevard meldde onlangs dat Lana rond de zomerstop zal terugkeren voor de begrafenis van Jan Maes. De begrafenis van Jan Maes is namelijk al lang geweest. Echte fans herinneren nog wel het moment waarop Zoë Mees, de zoon van Jan, ontmoette in Boks: Mees vertelde toen emotioneel over de begrafenis van zijn vader. En daarnaast, wat heeft Lana te zoeken op de begrafenis van een man die ze eigenlijk helemaal niet kent? Lana komt namelijk niet alleen terug voor de begrafenis, maar blijkt ook nog eens de sleutelrol te spelen rondom de dood van Jan Maes.

En dit gaat allemaal opgelost en afgerond worden vóór de zomerstop. Zo spannend! “Ik wist dat Lana er meer mee te maken had, maar ik wist van te voren niet dat ze zo’n grote rol zou gaan spelen vanaf de wintercliffhanger tot nu”, vertelt actrice Faye Bezemer aan ons. “Heel gaaf dat bij de terugkomst van Lana voor de kijker zoveel duidelijk gaat worden en de ontknoping eindelijk volgt.”

Bekijk ook deze video:

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL DIT VERDER MET JE VRIENDEN EN FAMILIE!
Reageren

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.