Toen dit gepensioneerde stel deze verlaten schuur kocht, hadden ze dit nooit verwacht aan te treffen in de schuur.

Af en toe kom je mooie verhalen tegen waarvan je zou denken dat het verhaal te mooi is om waar te zijn. Maar voor dit oud echtpaar uit New York was zo’n mooi verhaal, werkelijkheid.

Ze kochten een oude schuur in Portugal, niemand had deze schuur ooit geopend. De vorige eigenaar was overleden, het echtpaar was verbaasd over wat zij binnen aantroffen. In ieder geval was de bijzondere ontdekking van historische waarden. Omdat niemand de schuur had geopend van te voren, kon het echtpaar de schuur opkopen voor een prikkie. Toen zij de deuren opende van de schuur viel hun mond open van verbazing. Er stonden heel wat auto’s van de merken BMW, Aston Martin en Mercedes. De waarde van al deze auto’s werd geschat op meer dan 26 miljoen euro.

Ze moeten er wel een kanttekening bij zetten, op het internet gaat te ronde dat de schuur van een oude autohandelaar is. En alle bijzondere auto’s zette hij in de schuur. Toen de schuur vol was, laste hij de deuren dicht. Hij heeft ooit anoniem zijn verhaal gedaan omdat hij de belangstelling die hij kreeg vervelend vond. Het verhaal werd verwijderd van internet, maar de foto’s gaan nog steeds rond.

Bekijk de beelden in de volgende video:

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL DIT VERDER MET JE VRIENDEN EN FAMILIE!
Reageren

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.