“Mijn zoon is overleden door deze plant” – Het doodt kinderen in 1 minuut en volwassenen in 15 minuten!

We weten allemaal dat het hebben van planten in onze huizen zeer nuttig kan zijn, omdat ze er mooi uitzien en groen voor ons zorgen voor een ontspannen gevoel gedurende de dag.

Helaas zijn niet alle planten goede planten; Houd dit altijd in gedachten wanneer u van plan bent om een ​​pot met planten in uw huis te plaatsen. In dit artikel zullen we u een tragisch verhaal presenteren van één persoon die helaas zijn eigen kind verloor vanwege een plant die hij bij zich had. Hier is zijn verhaal: “Mijn zoon stierf omdat hij een stuk blad in zijn mond stopte en de tong zwol en tot verstikking leidde. Deze plant komt vrij veel voor in veel huizen en kantoren. Het is dodelijk giftig en gevaarlijk, tot op het punt van het doden van een kind in 1 minuut en een volwassene in 15 minuten. Als u het bij toeval aanraakt, moet u nooit uw vingers naar uw ogen brengen, omdat dit permanente blindheid kan veroorzaken. Waarschuw je vrienden en familie “.

De naam van zijn zoon was Esteban die 5 jaar oud was en door het huis aan het spelen was. Hij begon zich echter slecht te voelen en zijn moeder dacht dat het alleen maar spijsvertering of vermoeidheid was. Helaas was dit niet het geval; het kind toonde een vreemde kleur op zijn huid en had grote moeite met ademhalen. De ouders belden onmiddellijk 911 en het kind werd overgebracht naar het ziekenhuis waar hij werd opgenomen als vergiftigingsgeval. Niemand kon vertellen wat er echt gebeurde, en na een half uur bracht de dokter het verschrikkelijke nieuws naar de ouders van Esteban dat het kind was overleden.

De dokter geloofde dat de reden voor zijn dood vergiftiging was van iets dat hij had gegeten. De ouders waren in grote shock, omdat ze niet konden achterhalen wat Esteban heeft gegeten dat zo’n vreselijk effect zou kunnen veroorzaken. Na grondig bloedonderzoek, bleek dat het kind in zijn bloed een grote dosis van een chemische stof had die bekend staat als calciumoxalaat. Statistieken uit 2006 onthullen dat in de VS 64.250 gevallen van vergiftiging met planten werden geregistreerd, waarvan 75% kinderen onder de leeftijd van 5 jaar waren.

Bekijk ook deze video:

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL DIT VERDER MET JE VRIENDEN EN FAMILIE!
Reageren

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.