Grootmoeder draagt ​​haar trouwjurk na 63 jaar: de reflectie op de foto zorgt voor tranen in mijn ogen

De band tussen moeder en dochter is een van de sterkste die er is. Maar we onderschatten soms hoezeer er ook liefde bestaat tussen grootouders en hun kleinkinderen.

Amy Buchan Kavelaras ging op een dag langs het huis van haar grootmoeder Ruth om haar te helpen verhuizen. Terwijl ze doos na doos inpakten en verplaatsten, vonden ze opeens een doos met iets heel speciaals. Amy slaagde erin Ruth ervan te overtuigen dat ‘speciale iets’ te proberen. Het was haar trouwjurk, die ze in 63 jaar niet had gedragen.

Toen toen Ruth in de jurk stond en een van haar oude trouwfoto’s ophield, maakte Amy’s moeder die ook aanwezig was een foto. En wat een geweldige foto zou het zijn. “Toen ik mijn oma hielp verhuizen om haar volgende maand naar een begeleid woonhuis te brengen, vonden we haar trouwjurk op haar zolder! 63 jaar later probeerde ze hem aan en het past nog steeds!

Dit is een foto waarop ze haar originele trouwfoto uit 1953 vasthield. Mijn moeder (hun dochter) maakt deze foto en je ziet haar gezicht weerkaatsen op het glas. Mijn oma Ruth bleef zijn hele leven met mijn opa Jack getrouw totdat hij in 2000 stierf. Ze mist hem elke dag. Ze hadden een liefde zonder grenzen.

Jack’s dood was het moeilijkste wat Ruth ooit heeft meegemaakt en het dragen van de trouwjurk was een heel emotioneel moment voor haar. Het vergde veel moed om de jurk en alle herinneringen die het droeg te durven dragen. Maar ik ben zo blij dat Ruth dat deed. Ze ziet er gewoon geweldig uit – zowel op haar trouwfoto als op de nieuwe foto, 63 jaar later.

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.