Deze hond is gedumpt en staart van angst naar de muur. Maar waarom eigenlijk?

Deze foto is een van de meest tragische dingen die ik ooit gezien heb. Een hond die gedumpt werd door zijn eigenaar, staart verstijfd van angst naar de muur.

De hond Cash weigerde te bewegen. Ze lag in haar eigen urine in het asiel en wilde niet eten, noch mocht iemand haar aankijken. Telkens iemand aan de deur kwam, verstijfde ze van angst. Ze had elk vertrouwen in de mensheid verloren. Tammy was razend. Helaas was het niet de eerste keer dat ze een mishandelde hond had gezien. Maar er was iets met Cash dat haar nog sterker deed reageren.

Ze besloot om een bericht op Facebook te schrijven:
“Dit is wat er gebeurt als mensen dieren in asielen achterlaten. Deze hond werd gisteren wakker in een warm bed, wachtend op het ontbijt, sprong in de auto en hoopte dat ze naar het park gingen, of in het slechtste geval de dierenarts. In plaats daarvan eindigde ze op een plek met 275 blaffende honden die uit hun kennel willen. Dieren wandelen voorbij en komen nooit meer terug. En ze heeft geen idee wat er haar te wachten staat. Ze weet alleen dat ze er niet om vroeg om hier te zijn. Ze heeft er niet om gevraagd om door haar onverantwoordelijke eigenaar gedumpt te worden.”“Vandaag leeft ze met angst, en een plas van haar eigen urine. Bang om te bewegen, bang om oogcontact te maken”, voegde ze er nog aan toe. Ze wist dat ze de hond niet in het asiel kon achterlaten. Dus kwam ze Cash enkele dagen later ophalen. Ze besloot om haar ook een nieuwe naam te geven: June.

Bekijk de beelden in de volgende video:

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL DIT VERDER MET JE VRIENDEN EN FAMILIE!
Reageren

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.