Met deze middeltjes maak je een crème die goed is voor je huid.

Mensen met een vette huid hebben meestal grote en zichtbare poriën. Ze hebben meestal een hekel aan deze poriën en proberen ze minder zichtbaar te maken en te verkleinen.

Er zijn tal van producten op de markt die de huid kunnen aanspannen en het uiterlijk van de grote poriën verminderen, maar deze producten zijn meestal zonder voorschrift verkrijgbaar. Het goede nieuws is dat je nu je eigen natuurlijke remedies kunt bereiden in je eigen huis en het probleem kunt oplossen!

Dit is wat je moet doen:
Water en bakpoeder

Meng twee eetlepels bakpoeder en twee eetlepels water. Je krijgt een pasta die je op je gezicht aanbrengt en ongeveer 15 minuten laat drogen. Zodra het masker strakker is, wast u uw gezicht met koud water.

Er zijn ook andere remedies en ze zijn ook erg efficiënt. De voordelen van deze remedies zijn dat ze allemaal natuurlijk zijn en echt snel gemaakt kunnen worden van slechts 2-3 natuurlijke ingrediënten. Dit zijn de recepten:

Komkommer, citroen en rozenwater
Pel een komkommer en verpletter het vlees. Voeg vervolgens enkele druppels citroensap en een theelepel rozenwater toe aan de komkommer om een ​​mengsel te krijgen. Neem een ​​schone doek en doe het mengsel erin. Vouw de doek en plaats deze op je gezicht. Was na een tijdje je gezicht met koud water. U kunt een natuurlijk gezichtsmasker bereiden met een paar druppels citroensap en twee eiwitten. Zodra je het masker hebt gemaakt, breng je het aan op je gezicht en wacht je enkele minuten totdat het droogt. Was dan je gezicht met koud water. Dit masker zal u helpen de poriën op uw huid aan te halen, maar het zal u ook helpen de dode huidcellen en de olie uit uw huid te verwijderen.

Tomaat en limoensap
Maak een mengsel van een beetje tomatensap en 2-4 druppels limoensap. Neem een ​​watje en week het in het vloeibare mengsel en breng dan het mengsel aan op je gezicht, zodat het vijftien minuten aan blijft. Op het einde, spoel je gezicht met koud water. Het zuur uit de limoen en de tomaten helpen je de olie van je gezicht te verwijderen, omdat deze ingrediënten adstringerende eigenschappen hebben. Deze behandeling is ook nuttig voor het aanspannen van je huid en het sluiten van je poriën.

Amandel en limoensap
Doe verschillende amandelen in een kleine bak met water. Laat ze een nacht staan ​​zodat ze het water laten weken. Pureer ze de volgende ochtend en maak een amandelspijs. Voeg een theelepel limoensap toe aan de pasta en breng het op je gezicht aan. Was na 30 minuten je gezicht met koud water.

Citroen en ananassap
Neem een ​​halve citroen en pers het sap uit. Voeg dan een halve kop ananassap toe aan het citroensap en meng goed. Neem vervolgens een schone doek en week hem in het mengsel. Plaats het op je gezicht en laat het vijf minuten rusten. Op het einde, was je gezicht met koud water. Ananas bevat enzymen die helpen bij het reinigen en vastzetten van de huid. Het heeft zelfs betere effecten als het wordt gecombineerd met het samentrekkende effect van het zuur in het citroensap.

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.