Iedereen noemde haar een Neushoorn, maar als zij haar nu zullen zien.

De Ierse Eva Warne woog op een bepaald moment 120 kilo omdat ze extreem ongezond at. Vooral afhaalmaaltijden van bij de Chinees, fast food en veel snoep.

“Toen ik naar een tram toeliep, hoorde ik iemand zeggen dat ik leek op een aanstormende neushoorn uit de film ‘Jumanji’. Ik voelde me wel al ongemakkelijk en ik vond amper kleren die me pasten, maar pas na dat voorval klikte er iets in mijn hoofd en wist ik dat er iets moest veranderen. Ik had echt slechte eetgewoonten opgebouwd en at de ene afhaalmaaltijd na de andere. Mijn mama kookte wel gezonde dingen voor mij, maar die waren nooit genoeg dus vulde ik me later op de avond nog met kebab op chips.”

Uiteindelijk kreeg zij de drift om gezond te gaan lezen. Eva ging naar de sportschool en verloor maar liefst 50 kilo. Ze ziet er schitterend uit door al haar harde werk. Diegene die haar ooit in het verleden gepest hebben zullen nu wel anders naar haar kijken. En dan kan Eva ze even een klap in hun gezicht geven, door alleen maar te laten zien hoe zij er nu uitziet. Wat een top prestatie van haar!

Bekijk ook deze video:

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL DIT VERDER MET JE VRIENDEN EN FAMILIE!
Reageren

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.