Medewerker van lijkhuisje had s*ks met lichaam van Big Brother ster.

Wat deze medewerker doet tijdens zijn werk bij het mortuarium is ongeoorloofd. En dan raar vinden dat hij continue een andere baan moet gaan zoeken. Als je je niet aan de regels houdt, dan hou je het nergens lang uit.

Oksana Aplekaeva werd vermoord in 2008, maar de verdachte die haar vermoord heeft is nooit gevonden. De politie uit Rusland kwam aan nieuwe informatie. Dit kwam doordat zij haar lichaam opnieuw hadden opgegraven en hierbij nieuwe forensische onderzoeken op hadden verricht. Uit deze testen kwam eruit dat zij na haar dood s*ksueel is m*sbruikt. En uit DNA onderzoek blijkt dat dit door een medewerker is gebeurd van het mortuarium. De man om wie het gaat is Alexander en is 37 jaar oud.

Nadat hij ontslagen werd, zei hij: “Ik kan de wetenschap niet tegenspreken. Ik slaag er al drie maanden niet in om een baan te vinden.” Hij zei dat zijn vrouw hem had verlaten en dat ze haar telefoonnummer had veranderd, zodat hij geen contact meer kon zoeken. Aplekaeva was de ster van de Russische reality show “Dom-2”, de Russische versie van Big Brother. Haar lichaam werd door een vrachtwagenchauffeur gevonden langs de kant van de weg.

Bekijk ook deze video:

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL DIT VERDER MET JE VRIENDEN EN FAMILIE!
Reageren

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.