Ouders weigeren ziek dochtertje te laten behandelen.

Begin dit jaar werd de kleine Abigail thuis geboren en alles ging goed met het kleine meisje. Tot de kraamverzorgster de volgende dag terugkwam en de alarmbellen gingen rinkelen.

Toen de kraamverzorgster de volgende dag terugkwam bij de familie, merkte ze al snel verschillende symptomen van geelzucht op. Ze adviseerde de ouders dan ook om meteen naar het ziekenhuis te gaan. Zij wist dat wanneer ze niets zouden doen het meisje hersenbeschadiging op zou kunnen lopen of het zelfs niet zou kunnen redden. Daar wilde de ouders van het meisje niet naar luisteren. Haar moeder Rachel zou gezegd hebben: “God maakt geen fouten”, en er daarmee vanuit zijn gegaan dat alles in orde was met het meisje.

De ouders belden de politie niet, maar wilden bidden om het meisje weer ‘tot leven te wekken’. Het was uiteindelijk de broer van Rachel die de politie inschakelde. Uit de autopsie bleek dat het meisje inderdaad was overleden aan geelzucht en ze nog had kunnen leven als ze naar het ziekenhuis was gebracht. Daarom riskeert het koppel nu een celstraf van 15 jaar. Eerder werden ze vrijgelaten nadat er een borgsom van 64.000 werd betaald, maar begin oktober staan ze opnieuw voor de rechter.

Bekijk ook deze video:

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL DIT VERDER MET JE VRIENDEN EN FAMILIE!
Reageren

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.