Samantha de Jong heeft het een en ander aan zichzelf laten doen. Zo zag ze er VROEGER uit!

Samantha schaamt zich er zeker niet voor, dat zij het een en ander aan zichzelf heeft laten doen. Maar als je haar vergelijkt met hoe ze er vroeger uitzag, herken je haar niet meer.

De foto hierboven is gemaakt toen zij mee deed aan oh oh cherso en wat is er toch veel verschil met nu. Ze heeft een borstvergroting ondergaan, nep haar en haar lippen laten opspuiten. Samantha zal ongetwijfeld nog veel meer hebben laten doen. Maar wat zag ze er mooi uit voordat zij al die plastische ingrepen liet doen. Door middel van botox – of eigenlijk Botuline Toxine – verslap je je spieren. Als je een aantal jaren botox hebt gebruikt dan heb je dus jaren je spieren tot rust geprikt, weet Gaastra.

“Dan duurt het wel weer even voordat je oude mimiek, en gezicht terug hebt. Maar dat gebeurt altijd. Bij fillers is dat anders: dan geeft je lichaam een littekenreactie die je operatief moet verwijderen. Ik denk dat Barbie te veel uit de snoeppot met fillers heeft gesnoept en dat dit niet alleen het resultaat van botox is. Dus de kans dat zij haar eigen gezicht weer terug krijgt, lijkt me klein.”

Bekijk ook deze video:

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL DIT VERDER MET JE VRIENDEN EN FAMILIE!
Reageren

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.