De blonde vrouw pakt de advocaat, die slim denkt te zijn, op slimme wijze terug 😂👌

De blonde vrouw pakt de advocaat, die slim denkt te zijn, op slimme wijze terug 😂👌

22 december 2019 0 Door NieuwsDump

Een advocaat zit naast een blonde vrouw in het vliegtuig. Hij verveelt zich en stelt voor om een spelletje met haar te doen. Zij moet een vraag beantwoorden. Als ze het goed heeft, krijgt hij van haar 5 euro. Als ze het niet weet, moet ze hem 5 euro geven. Ze heeft echter geen interesse en wil slapen.

Toch geeft hij nog niet op en maakt er wat mooiers van. Zij moet nog steeds een vraag beantwoorden, maar als ze wint krijgt ze 100 euro, en als ze verliest krijgt ze 5 euro. Nu is haar interesse opgewekt en hij stelt haar de vraag: “Wat is de afstand tussen de zon en de Aarde?” Ze weet het niet en geeft hem 5 euro.

Nu is het zijn beurt om een vraag te beantwoorden. Ze vraagt: “Wat is het wezen met drie poten dat de berg opgaat en vier poten heeft wanneer het terug naar beneden komt?” De advocaat heeft geen zin om 100 euro te verliezen, dus probeert hij ijverig het internet af te zoeken.

Hij vindt echter helemaal niks, en ook zijn vrienden en collega’s hebben geen flauw idee. Met tegenzin maakt hij de vrouw weer wakker en geeft haar 100 euro. Maar toch is hij nog wel nieuwsgierig naar het antwoord. “Wat is het antwoord dan?” De vrouw zegt echter niks terug en geeft hem 5 euro.

https://www.youtube.com/watch?v=6guYtwiVKnU