Deze babyfoto verovert het internet en ik begrijp waarom 😍❤

Deze babyfoto verovert het internet en ik begrijp waarom 😍❤

22 december 2019 0 Door NieuwsDump

Lene Hansen, een 33 jarige fitness-ster uit Noorwegen, is ook een moeder van een gezin zoals vele anderen dit ook zijn. Maar kort geleden kreeg zij opeens wereldwijde aandacht door een wel hele speciale foto! Op het eerste oog lijkt het een normale baby foto, maar als je iets beter kijkt zie je dat het eigenlijk heel speciaal is…

Zij zal voor altijd een hele speciale herinnering aan haar vierde zwangerschap hebben. Het is een foto van vlak voor en na de geboorte van de baby die nu op het hele web te zien is. ‘’Ik ben erg gefascineerd door het vrouwelijk lichaam en deze foto laat zien dat het prachtig is om een baby bij je te dragen tot aan de geboorte.’’ Zegt Lene tegen een lokaal Noors TV kanaal.

De foto’s zijn van vlak voor de geboorte en vier weken na de geboorte, ze zijn genomen door Hjalmar S. Westgard die contact opnam met Lene en het idee toen met haar besprak. Hij kreeg de inspiratie van een andere fotograaf.

‘’Ik heb een liniaal gebruikt om alles op de perfecte afstand te krijgen,’’ Grapt Lene, ‘’Ik had eerder al vergelijkbare foto’s genomen op shoots, maar ik wil het altijd beter doen dan de vorige foto die ik heb genomen.’’

Lene zegt dat ze erg is geraakt door de positieve reacties, dit doet haar goed. ‘’Het resultaat is precies wat ik wilde!’’

Ik ben gek op dit soort foto’s het is zo moeilijk om het perfecte plaatje te schieten, ik snap wel waarom het zo’n hit is! Ben jij het hier ook mee eens? Deel dit bericht dan met je vrienden op Facebook!