Karma! De meest verrassende en geweldige scheidingsbrief die je ooit heb gezien 😍💪

Karma! De meest verrassende en geweldige scheidingsbrief die je ooit heb gezien 😍💪

22 december 2019 0 Door NieuwsDump

In deze brief vertelt Joan aan haar soon-to-be ex Max dat ze verder gaat met zijn broer. Auww! Of toch niet? … Zijn reactie zal je verrassen! Hieronder de brief van Joan en de reactie van Max.

karma

“Lieve Max,

Met deze brief neem ik afscheid. Ons huwelijk was geen succes. Ik kreeg niet de support en waardering die ik verdiende! Toen ik vanmiddag ook nog vernam dat je ontslag hebt genomen … Sorry Max. Genoeg = genoeg. Het gaat niet meer, ik verlaat je!

Ik zorgde altijd voor een opgeruimd huis, lekker eten. Steeds probeerde ik een leuke, knappe vrouw voor je te zijn. Maar jij zag het niet. Al kwam ik net bij de kapper vandaan!! En ‘Ik houd van je’ ?? Nooit hoorde ik dat. Vorige week kwam je zelfs thuis zonder me te groeten. Je ging meteen op de bank liggen en knipte de TV aan; voetbal. En de gamba’s die ik je voorschotelde, raakte je niet eens aan! Is er een ander? Vind jij het zo de moeite waard? Ach, wat geeft het. Het is mooi geweest. Mijn afscheid is voorgoed!

Wil je nog praten? … Wordt moeilijk; ik zit met je broer Bas in Italië. Wens jou veel geluk toe!

Je ex Joan”

 

Op de luchthaven richting Milaan kreeg Joan een brief, vers van de koerier … van haar man Max:

“Beste Joan,

Mooie brief, maar dat je nou zo’n topper voor mij was … nee, ons tienjarig huwelijk was geen succes. Daar heb je volkomen gelijk in! Ja … ik lag altijd voor de TV. Uit verveling, om te ontsnappen. Man, wat kon jij zeuren zeg! Over alle kleine dingen, wat een afknapper!!! Natuurlijk zag ik je haar. Maar dat het je flatteerde? Nee. Al die ultra-korte kapsels.. Je lijkt wel een vent! Dus hield ik maar wijselijk mijn mond. Als je het niet mooi vindt, kun je beter niets zeggen.. En het eten? Ik ben allergisch voor gamba’s!! Ik denk dat je me verwisselt met broer Bas; die is er dol op!

Ik ben er maar vroeg ingedoken. Zag je nieuwe setje wel liggen; bijna 50,- precies het bedrag dat ik vanmorgen leende aan Bas.. Toch hoopte ik lange tijd dat de liefde weer op zou bloeien; zoals vroeger, toen we elkaar pas kenden. Vanmorgen Joan werd ik gebeld. Een heel bijzonder telefoontje; ik heb maar liefst 10 miljoen gewonnen! Ik wilde het eerst niet geloven, maar het is werkelijkheid. Voor mij het moment om die drukke baan op te zeggen en twee tickets Hawaï te boeken.

Thuis zag ik jouw brief liggen. Beste Joan, ik hoop van harte dat jij vindt wat je zoekt! Volgens mijn advocaat hoef ik het prijzengeld niet met je te delen. Veel succes in bella Italia.

Ik weet niet of je dit al wist … maar broer Bas is ter wereld gekomen als ‘Babs’. Ik hoop dat dit geen problemen zal opleveren.

Max Millionaire”