Geweldig! Dit is de liefste man ooit 😍❤

22 december 2019 0 Door NieuwsDump

“Ik beloof je trouw te blijven in goede en kwade dagen, in armoede en rijkdom, in ziekte en gezondheid. Ik wil je liefhebben en waarderen al de dagen van ons leven.”

Dit zijn de woorden die worden voorgedragen tijdens de bruiloftgelofte, een prachtig moment die je zal herinneren aan een van de belangrijkste momenten in je leven. Maar wat ga je doen als je vrouw jullie trouwdag vergeet? Deze man trouwt opnieuw met zijn vrouw en houdt vast aan zijn geloften.

Jeremy Stamper en zijn vrouw Justine stonden op het punt om daags na hun huwelijksceremonie, te gaan verhuizen naar hun nieuw appartement. Maar Justine raakte betrokken in een auto ongeluk waardoor ze haar recente herinneringen verloor, zo ook hun bruiloft.

Jeremy en Justine ontmoete elkaar voor het eerst op de basisschool en op de middelbare school kregen zij een relatie. Nadat ze 2 jaar verloofd waren, trouwden ze op een schitterend landgoed. Het thema was een zonnebloem-bruiloft. Een paar weken daarna gebeurde het tragisch ongeval.

Toen Justine na haar herstelperiode naar de trouwfoto’s en video keek zei ze tegen Jeremy dat ze zwart zag en ze daardoor constant van slag was. “Uiteindelijk vertelde ze mij de waarheid dat ze zich de bruiloft niet meer kon herinneren.” “Ik antwoordde haar: “Maak je daarover geen zorgen. We doen het gewoon opnieuw.”

Jeremy beloofde Justine om op 1 augustus 2015 opnieuw in het huwelijk te treden hun eerste huwelijksverjaardag. Justine was geschokt, maar tegelijkertijd opgewonden over het feit dat zij wederom zouden trouwen.

“Wij willen de herinneringen koesteren, die de meeste mensen als vanzelfsprekend beschouwen. Ze beleven ze, maar koesteren ze niet, zoals ze zouden moeten. Hou ze vast alsof ze de laatste dingen op aarde zijn, want als ze weggaan, is het verschrikkelijk en is het niet meer terug te draaien.”

trouwen

Deze man heeft heel veel over voor de liefde van zijn leven. Ik vraag mij af, als er veel getrouwde mannen zijn zo als Jeremy. Die trouw zullen blijven en vastenhouden aan hun trouwgelofte. Deel dit liefdevol verhaal met je vrienden.