Deze makeup artiest laat zien in welke beroemdheden ze zich kan omtoveren 😮👏

Deze makeup artiest laat zien in welke beroemdheden ze zich kan omtoveren 😮👏

22 december 2019 0 Door NieuwsDump

Kandee John is een succesvolle makeup artiest. Op haar populaire YouTube kanaal van meer dan drie miljoen abonnees had zij de aandacht getrokken van BuzzFeed. Nadat zij ontdekt werd door de bekende YouTube kanaal BuzzFeed, kreeg zij de mogelijkheid om in de onderstaande video haar goede makeup vaardigheden aan de wereld te laten zien.

pic1

Kandee weet wat zij doet. Zo blijkt het dat zij een mooi trucje weet te kunnen om haar gezicht in iets heel anders te transformeren. Bijvoorbeeld door een lijm stick op haar wenkbrauwen te smeren om er zacht uit te laten zien voordat zij dat wegwerkt met de concealer en foundation.

pic2

Zij gebruikt zelfs sommige makeup technieken die de Kardashians gebruiken, zoals de Strobing. Hier houdt het in dat jij een highlighter gebruikt op sommige belangrijke plekken van jouw gezicht, zonder het gebruik van een bronzer of contouring poeder.

pic3

Natuurlijk is het logisch dat zij niet op een échte Kardashian kan lijken met haar rood haar. Om op elke Kardashian te lijken, gebruikt zij verschillende pruiken per Kardashian/Jenner. De voorbeelden staan hieronder:

pic4

Kylie Jenner
pic5

Kris Jenner
pic6

Kim Kardashian
pic7

Khloe Kardashian
pic8

YouTube video van de makeup tutorial