Dé natuurlijke tip voor stralend witte tanden 😃❤

Dé natuurlijke tip voor stralend witte tanden 😃❤

22 december 2019 0 Door NieuwsDump

Gele tanden.. Er zijn mooiere schoonheidsidealen te bedenken en het kan zijn dat je er wat sneller last van hebt dan een anders. Soms is het te laat en kan je met alleen goed tandenpoetsen niet meer voorkomen dat je er last van krijgt. Maar meerdere Doe-het-zelf professionals zeggen dat ze het wonder middel tegen gele tanden hebben bedacht, namelijk een simpel huishoudelijk product genaamd Kurkuma.

Veel mensen laten tegenwoordig hun tanden bleken maar dit is duur en vaak niet heel erg gezond voor de tandjes. Vaak werkt het wel maar is het glazuur aangetast en zijn de tanden voor altijd beschadigd.

Dus op de lange termijn is dit geen geweldig middel tegen gele tanden. Maar kurkuma daarentegen is niet slecht voor je en werkt perfect, ik heb het zelf geprobeerd en ben er dolblij mee!

In de volgende video maakt deze man een pasta gemaakt van kokosnoot olie, pepermuntolie en uiteraard de kurkuma. Hij heeft last van gele tanden en zal laten zien wat het resultaat is van het middeltje.

Bekijk de video hieronder en test het zelf uit, ik heb er in ieder geval erg goede resultaten van bevonden en ik hoop jullie ook! Vergeet dit vooral niet te delen, ik weet zeker dat mensen blij met je zullen zijn!

Vond je dit ook leuk? Deel dit dan met al je vrienden!