Dit is wat de vorm van je voeten vertelt over jouw persoonlijkheid 😮👌

Dit is wat de vorm van je voeten vertelt over jouw persoonlijkheid 😮👌

22 december 2019 0 Door NieuwsDump

Je hoort veel verhalen over dat je handen veel kunnen vertellen over je persoonlijkheid. Maar persoonlijk had ik nog nooit gehoord over dat je voeten dus blijkbaar ook enorm veel over je kunnen vertellen. Het idee is eigenlijk exact hetzelfde hoe het met je handen werkt.

Jane Sheehan is zo’n zogenaamde “voeten lezer”.

Voet A: Je grote teen is ook de grootste, de rest van de tenen zijn vrijwel gelijk. Dit noem je de Romeinse voet. Als je er een hebt, ben je heel extravert en charismatisch. Je bent een sociaal persoon die kan spreken voor grote groepen en bent zeker een goede zakenman / vrouw.

voet

Voet B: Als je een rechte voet hebt – wil dat zeggen, dat al je tenen even lang zijn – je bent vrij rustig, maar heel wijs en verstandig. Vooral wanneer het gaat om moeilijke beslissingen. Je bent een persoon die is er altijd wanneer je vrienden je nodig hebben.

voet1

Voet C: Dit is de “Griekse voet”, waar je tweede teen langer is dan je grote teen. Als je een Griekse voet hebt, dan ben je enthousiast en gedreven. Dit type voet vindt je vaak onder sporters, politici, kunstenaars en vernieuwers. Je bent een natuurlijke leider.

voet2

Voet D: De “uitgestrekte” voet heeft tenen die zeer dicht bij elkaar zitten. Meestal is de grootste teen de grootste, met resterende tenen steeds kleiner en kleiner worden. Mensen met dit soort voet worden gekenmerkt als impulsief en mysterieus. Zij hechten veel waarde aan hun persoonlijke levenssfeer.

voet31