12 dingen die vrouwen zeggen, maar daarmee iets heel anders bedoelen 😱😂

12 dingen die vrouwen zeggen, maar daarmee iets heel anders bedoelen 😱😂

22 december 2019 0 Door NieuwsDump

Iedere man zegt dit wel: Vrouwen zeggen vaak het ene, maar bedoelen het andere. En als je doet wat ze zeggen, stel je ze vervolgens teleur. Nou, het valt reuze mee hoor mannen. Hierbij een handleiding voor hetgeen wat wij zeggen, maar niet bedoelen. Natuurlijk is dit niet alles, maar dit zijn in mijn ogen de meest gebruikte.

Wij hebben nodig = Ik wil
We moeten praten = Je zit in de penarie
Ga je gang = Als je het maar laat

Doe wat je wilt = Je zult het bezuren later
Er is niks met me = Natuurlijk is er iets, idioot!
Prima = Einde discussie

Ben je al moe? = Ga ajb niet slapen, ik heb het naar mijn zin met je
Ik voel me wel oke = Hou me vast, ik heb het nodig

Het boeit me geen ruk meer = Het boeit me nog steeds, maar ik word er moe van
Ik heb het koud = Pak een deken en knuffel met me

Laat me even alleen = Ga alsjeblieft niet weg
Ik hou van je = Zeg me dat jij dat meer doet